BEP Albina: Asoiti en Bado met misleiding bezig
10 Nov 2014, 16:00
foto
August Abado (tweede van links) en Cyrano Asoiti die rechts de NDP vlag vasthoudt. Zij delen mee met BEP-leden zijn overgelopen naar NDP.


Ressortvoorzitter van BEP Albina Leo Adams, zegt namens de kernen van de partij, dat Cyrano Asoiti en August Bado bezig zijn met 'misleiding en stemmingmakkerij'. Zaterdag hebben Asoiti en Bado meegedeeld dat grote groep BEP-leden zijn overgelopen naar de NDP. Zij hebben zich in drie bussen aangemeld in Ocer.

De kernen van BEP Albina stellen dat Asoiti, gewezen voorzitter van BEP Albina " alléén is overgelopen naar de NDP. Op de beelden en foto’s die via verschillende media verspreid zijn, hebben wij op de heren August Bado en Cyrano Asoiti na geen enkele andere Bepper waargenomen. Op de beelden en foto’s hebben wij alléén NDPers kunnen waarnemen", zegt Adams in een verklaring.

Bado heeft na de verkiezingen van 2010, waarbij hij als DNA kandidaat in het district Marowijne niet gekozen werd, niet meer deelgenomen aan de activiteiten van de BEP, zegt Adams. "Wij kwalificeren daarom de hele heisa in de pers door de NDP dat een groep Beppers van Albina zou zijn overgelopen als misleidend en stemmingmakerij om de publieke opinie te beïnvloeden. Deze afkeurenswaardige actie van de NDP is ook een duidelijk bewijs dat zij terrein aan het verliezen is en nu paniekvoetbal speelt, zeggen de kernen van Albina.

De BEP-leden worden opgeroepen om niet te buigen voor giften en loze beloften van de coalitiepartijen maar standvastig te blijven en hard te blijven werken voor de partij zodat de overwinning op 25 mei grandiozer kan zijn. "Wij wensen de heren Bado en Asoiti veel succes toe met hun nieuw politiek huis. Wij spreken de hoop uit dat de wens van de de heer Asoiti om in het district Marowijne op de kandidatenlijst geplaatst wordt bij zijn nieuw politiek huis wordt bewaarheid", staat in de verklaring.
Advertenties

Thursday 02 May
Wednesday 01 May
Tuesday 30 April