BEP-leden warm onthaald in Ocer
08 Nov 2014, 20:00
foto
De groep onder leiding van Cyrano Asoiti (tweede van rechts) bij Ocer zaterdagmiddag.


Een groep BEP-leden onder leiding van Cyrano Asoiti en ex-assembleelid August Bado hebben zich uit Albina, vandaag aangemeld in Ocer, het hoofdkwartier van de Nationale Democratische Partij (NDP). Asoiti, die voorzitter was van ressort Albina van de BEP, zegt aan Starnieuws dat hij uit ontevredenheid de partij de rug heeft toegekeerd. Volgens hem besteed de partij geen aandacht aan de problemen die er zijn.

"Ik heb de BEP op 22 oktober definitief bedankt en heb gekozen voor de NDP. Ik ben eerder extern tegengewerkt en nu krijg ik ook interne aanvallen, met allerlei scenario's. Het bestuur neemt geen notitie en reageert ook niet", zegt Asoiti. Hij kwam als bestuursopzichter in het nieuws vorig jaar toen hij door districtscommissaris Theodorus Sondrejoe uit de dienstwoning werd gezet.

De groep die zich aanmeldde bij Ocer is onder andere ontvangen door Kenneth Middellijn. De mensen hebben gelijk hun lidmaatschapskaart ontvangen. "De groep die met mij meegekomen is, ondersteunt mij", legt Asoiti uit. Hij vindt dat president Desi Bouterse een tweede regeerperiode verdient. "De beleidsprogramma's die zijn aangezet, moeten verder worden gerealiseerd. Deze regering verdient een tweede termijn", stelt Asoiti.
Advertenties

Thursday 02 May
Wednesday 01 May
Tuesday 30 April