Rudisa geeft Wereld Melkdag extra tintje
01 Jun 2013, 08:00
foto


Rudisa Beverages & Juices heeft de herdenking van Internationale Melkdag op 1 juni een extra tintje gegeven. Op 22 scholen, verdeeld over de tien districten heeft het bedrijf melk verdeeld. Het gaat om het nieuwste product van Rudisa: ‘Melk met smaak’.

Rudisa koos ervoor vrijdag leerlingen en leerkrachten te verrassen met het nieuwe product. Met deze actie heeft het bedrijf zich aangesloten in de rij van landen die het belang van zuivelconsumptie als dagelijkse energiebron onderschrijven. Rudisa zegt in een bericht zich bewust te zijn van zijn sociaal maatschappelijke verantwoordelijkheid en zal onverkort meewerken aan de opbouw van een gezonde natie.

Consument wordt steeds bewuster
Wereld Melkdag wordt elk jaar herdacht op 1 juni. Dit jaar is het, het dertiende jaar dat deze dag wordt herdacht. Op Wereld Melkdag wordt wereldwijd de aandacht gevestigd op alle aspecten van melk. De voedselorganisatie van de Verenigde Naties (FAO) koos voor 1 juni, omdat rond deze datum al in een aantal landen een nationale melkdag werd gehouden. Sinds de eerste Wereld Melkdag in 2001 wordt deze dag in een groot aantal landen gevierd. Elk jaar komen er nieuwe landen erbij.

Rudisa zegt dat er een toenemende vraag is naar meer melkproducten. Na de introductie van ‘Pro-life’ melk dat volgens het bedrijf een succes was, zag Rudisa het als een noodzaak het melkassortiment verder uit te breiden. Opgemerkt wordt dat de Surinaamse consument bewuster wordt en zich steeds meer gaat toeleggen op een gezonde levensstijl. Rudisa voelt zich verplicht als Surinaamse producent een bijdrage te leveren aan deze gezonde gedachte. Het nieuwe melkproduct ‘Melk met smaak’ komt voor in de smaken chocolate, strawberry, vanille, peanut, banana en multifruit.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May