VES pleit voor opzetten kredietregistratiebureau
26 Nov 2012, 10:00
foto


Steeds meer mensen nemen krediet. Mede ter bescherming van deze personen, is het nodig dat er een kredietregistratie bureau wordt opgezet. De Vereniging van Economisten in Suriname (VES) organiseert op woensdag een lezing over 'het belang van een kredietregistratiebureau voor de financiële sector. Deze wordt verzorgd door Mintra Dwarkasing.

Dwarkasing zal het hebben over het belang een registratiebureau en zal ingaan op de voor- en nadelen. Zij zal aangeven wat de impact is van een kredietregistratiebureau op de financiële markt en de ervaring delen van landen die soortgelijke bureaus al hebben geïntroduceerd.

Dwarkasing is een promovendus in Finance aan de Universiteit van Tilburg, CentER Graduate School. Zij beschikt over haar Masters diploma in zowel Finance & Management als in Investment Analysis van de Universiteit van Tilburg en een Master of Philosophy van de CentER graduate school van de Universiteit van Tilburg. Haar specialisatie is Corporate Finance, Economic History, Financial intermediaries & Wealth Inequality.

De presentatie wordt gehouden in het Auditorium van Self Reliance om 20:00 uur en is toegankelijk voor eenieder.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May