Man hoort tiende keer vonnis tegen zich vellen
17 Jan 2020, 06:36
foto


Martin M. is geen onbekende voor justitie. Op de rechtszitting donderdag is hij veroordeeld tot een celstraf van achttien maanden onvoorwaardelijk door kantonrechter Maytrie Kuldipsingh. Dit is zijn tiende vonnis. Hij is schuldig bevonden voor bedreiging en voorbereiding op zware mishandeling van zijn jongere neef. 

De veroordeelde is drugsverslaafde en zoekt de hele dag door ruzie. Zijn moeder nam hem toch in huis. Maar, de veroordeelde vormde steeds een gevaar voor andere huisgenoten. Op die bewuste dag wilde hij zijn neefje kappen met een houwer. Hij bedreigde steeds dat hij zijn neefje zou slaan en doden. 

Zijn jongere neef ging naar het toilet en zag een schaduw. Hij draaide zich om en zag zijn oom met een houwer. Martin M. verschool zich achter de deur om hem te kappen. Het slachtoffer zag kans om uit de woning te vluchten en deed vervolgens aangifte. 

Martin M. was eerder veroordeeld voor diefstal en doodslag waardoor de huisgenoten bang zijn voor hem. Martin M. bleef erbij dat hij niet de intentie had om te kappen. 

Advertenties

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April