Misiekaba: Droom wordt werkelijkheid
08 Jan 2020, 01:34
foto
NDP-topper minister André Misiekaba


"Ik dank God voor de bijzondere gunst in dit tijdsbestek aan Suriname gegeven. Een droom bijna 5 jaren terug uitgesproken, wordt werkelijkheid. Felicitatie aan de totale natie is hierbij zeker op zijn plaats". Zo reageert NDP-topper tevens minister (Sociale Zaken & Volkshuisvesting) André Misiekaba desgevraagd tegenover Starnieuws over de olievondst vóór de kust van Suriname. 

"We zullen het hoofd koel moeten houden en gezamenlijk the way forward uitstippelen. Het zal hard werken betekenen, maar het zal lonen. Ik verwacht dat we meer olie zullen vinden, misschien zelfs meer dan Guyana. Dit is een absolute game changer. The next Dubai is indeed at hand en geen Pinabai! God zij met ons Suriname," laat Misiekaba optekenen. 

Op het politieke podium had Misiekaba aangegeven tijdens de verkiezingscampagne in 2015 dat Suriname zich moet klaarmaken om "de next Dubai te worden". Hij gaf aan dat tien gerenommeerde internationale bedrijven bezig zijn om vóór de kust van Suriname naar olie te zoeken. Gezien de grote investeringen die gedaan worden, voorspelde de politicus dat er olie gevonden zou worden. "Get ready, get ready, get ready for the next Dubai". 
Advertenties