Politiebericht over dodelijke aanslag op ondernemer
04 Apr 2018, 22:05
foto


De politie Public Relations maakt er vandaag melding van dat de 40-jarige ondernemer Somnath Manohar op vrijdag 30 maart in het ziekenhuis is overleden.
Hij en zijn 45-jarige arbeider Vosdeo P. zijn in de avond van 30 maart beschoten door tot nog toe onbekende verdachten die zich vermoedelijk in twee voertuigen verplaatsten.


Na de melding van een beschieting op een adres in het ressort Munder deed de politie de plek aan. Daar aangekomen werden de twee gewonden aangetroffen. Uit het voorlopige onderzoek is gebleken dat de ondernemer met zijn gezin en enkele arbeiders voor zijn woning zat. Op een bepaald moment stopten vermoedelijk twee voertuigen voor het huis. Uit één van de auto's werden er schoten gelost op het gezelschap. Na de beschieting trokken de voertuigen in volle vaart op en verlieten de plek.

Manohar werd per eigen gelegenheid naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo gebracht, terwijl de arbeider per ambulance naar de ziekeninrichting is vervoerd. Beide gewonden werden ter verpleging in de ziekeninrichting opgenomen, waar Manohar na enkele uren de geest gaf.
Vosdeo P. ligt nog in de ziekeninrichting en verkeert buiten levensgevaar.
Het ontzielde lichaam van Somnath is na overleg met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.
Advertenties

Saturday 27 April
Friday 26 April
Thursday 25 April