Paraguay wint in late treffer van OSV
06 Jul 2015, 05:18
De standen na de gespeelde wedstrijden in het weekend.

Ovie Sport Vereniging OSV uit Moengo heeft het in de poulefase van het SVB/Suribet Lidbondentoernooi moeten ontgelden tegen Paraguay uit Para. In een drukbezet Frank Essed Stadion zondag ging de ploeg na een 1-1 ruststand met 2-1 ten onder. Een late treffer van Jurgen Enthingh besliste de wedstrijd.

Het was een gelijk opgaande strijd. Beide ploegen namen goede initiatieven.
Een vrije trap zette OSV op rozen. De bal werd doorgekopt waar Romeo Kastiel van OSV kon intikken: 1-0. Een goede scoringskans van Paraguay in deze helft werd nog gekeerd door de doelman Romeo Doekoe van OSV.
Door een misser in de verdediging van OSV kwam de bal bij Siegfrid Uramila die een steekpass gaf aan Marvin Mac Nack. Met een diagonale trap, scoorde hij de gelijkmaker: 1-1. Dit was ook de ruststand.

In het begin van de tweede helft nam Paraguay het spel over en zakte OSV verder in de verdediging. OSV gaf niet op en de strijd werd steeds interessanter. Aan beide kanten werden er kansen geschapen. OSV voerde het tempo van het spel op. De jongens van Para holden nu achter de feiten aan. Een verkeerde inschatting van de doelman van OSV maakte dat een speler van Paraguay de bal kon bemachtigen op de rand van de achterlijn. Hij zette het klaar voor Enthinh die met minder dan twee minuten te gaan, 2-1 aantekende. Door het verlies van OSV die reeds is uitgespeeld in dit toernooi, is het blijven steken op 7 punten. Paraguay staat nu ook op 7 punten en heeft nog een wedstrijd te gaan.