Guyana wint van Suriprof/Natio met 2-1
25 May 2012, 22:04

De Guyanese selectie heeft vanavond gewonnen van Suriprof/Natio. De wedstrijd eindigde 2-1. In de eerste helft vielen er geen doelpunten. De opkomst was teleurstellend.

Na vier minuten spelen in de tweede helft, kreeg de ploeg van Guyana een penalty, die goed werd benut. Guyana wist voor de tweede maal te scoren, deze keer uit een vrije trap. Met nog tien minuten te spelen, maakte Suriprof/Natio een doelpunt. Milano Koenders van Suriprof plaatste de bal feilloos in het doel.

De eerste helft was niet boeiend. Een doelpunt van Suriprof/Natio werd afgekeurd vanwege buitenspel. Suriprof/Natio startte met de volgende spelers: Rodney Ubbergen (doelverdediger), Giovanni Waal, Milano Koenders. Romano Sordam, Sidney Schmeltz, Rydell Poepon, Touvarno Pinas, Calvin Mac Intosch, Jetro Fer, Tjarron Chery en Sigourney Bandjar. De wedstrijd werd gespeeld in het André Kamperveen Stadion.