ABOP: Belangrijke rol Javaanse gemeenschap
08 Jul, 13:18
foto


De ABOP feliciteert de totale samenleving, met name de Javaanse gemeenschap, van harte met het Javaans Nieuwjaar. Deze dag benadrukt de belangrijke rol die de Javaanse gemeenschap speelt in onze diverse Surinaamse samenleving. Onze nationale feestdagen verenigen ons, tonen onze trots op onze herkomst en versterken onze gemeenschappelijke identiteit.

De Javaanse voorouders hebben veel opgeofferd, maar met vastberadenheid en hard werken een nieuwe toekomst opgebouwd in Suriname. Hun doorzettingsvermogen en strijd voor verbetering blijven een bron van inspiratie. Na meer dan 134 jaar blijft de Javaanse identiteit een verrijking voor Suriname en de bredere regio.

De voorzitter van de ABOP, dhr Ronnie Brunswijk, erkent de onmisbare bijdrage van de Javaanse cultuur, taal, kleding, muziek en keuken aan ons land. De Javaanse gemeenschap is nu vertegenwoordigd in alle sectoren van de samenleving, en hun streven naar betere leefomstandigheden draagt bij aan de vooruitgang van alle Surinamers.

De ABOP roept op tot eenheid en samenwerking binnen ons volk. Alleen samen kunnen we Suriname verder ontwikkelen en een mooie toekomst voor de volgende generaties waarborgen.

Wij wensen iedereen in Suriname geluk, wijsheid en succes in het nieuwe Javaanse jaar.
Advertenties

Monday 22 July
Sunday 21 July
Saturday 20 July