Verkeersdode en zwaar gewonde in Saramacca
23 Jun, 22:29
foto


V.D. (41) is zondag bij een verkeersongeval aan de weg naar Coppename, ter plaatse komen te overlijden. De politie van het bureau Calcutta stelde vast dat een vrachtwagen met 5 inzittenden, inclusief de bestuurder vanuit die richting Nickerie kwam. 

Ter hoogte van km 69 is de truckbestuurder vermoedelijk achter het stuur in slaap gevallen en reed daarbij een EBS mast aan. De mede-inzittende V.D. slingerde door de slag uit het voertuig en raakte bekneld onder de vrachtwagen die in de trens was beland. V.D. liet ter plaatse het leven. 

De overige vier inzittenden liepen ook verwondingen op, van wie één hunner ernstig. Deze zwaar gewonde mede-inzittende werd per ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

De truckbestuurder die in het bezit is van een geldig rijbewijs verkeerde niet onder invloed van alcohol of één of ander bedwelmend middel. Het voertuig is ter herkeuring door de politie in beslag genomen, meldt de politie Public Relations.

Het ontzielde lichaam van V.D. is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie door de politie in beslag genomen.
Advertenties

Monday 22 July
Sunday 21 July
Saturday 20 July