BEP spreekt waardering uit voor alle moeders
12 May, 17:08
foto


Op deze bijzondere dag wil de politieke partij Broederschap en Eenheid in Politiek (BEP), haar oprechte waardering en liefde uitspreken voor alle moeders overal ter wereld. Moeders kunnen worden beschouwd als de hoeksteen van de samenleving, de bron van onvoorwaardelijke liefde en de belichaming van verantwoordelijkheid, toewijding, geduld, kracht en van veerkracht.

Het is goed om vandaag stil te staan bij de onschatbare rol die een moeder speelt in het leven van haar eigen kinderen alsook in dat van andere kinderen. De zorg van een moeder is voelbaar en oprecht; of het nu gaat om een troostende knuffel, een luisterend oor of een wijze raad. Een moeder is een rolmodel dat haar kinderen leert wat echt belangrijk is in het leven. Haar kracht en wijsheid zijn een lichtend voorbeeld voor menigeen. Haar glimlach komt uit het hart en haar vriendelijkheid en positiviteit geven hoop in donkere tijden en zware momenten, zoals wij die nu meemaken in ons geliefd land, Suriname.

Haar inzet voor het bevorderen van welzijn en het beschermen van kwetsbare groepen verdient alle lof. In elke hoedanigheid, als buitenshuis of binnenshuis werkende moeder, alleenstaande moeder, pleegmoeder, adoptiemoeder, grootmoeder of verzorger, draagt een moeder bij aan het in stand houden van de samenleving op manieren die vaak onzichtbaar blijven maar onmiskenbaar essentieel zijn. Zij zijn degenen die de volgende generatie vormen met hun liefde, wijsheid en toewijding. Moeders zijn de ware helden van het dagelijks leven.

De politieke partij BEP wil zich blijven inzetten voor het creëren van een samenleving waarin alle moeders en hun gezinnen kunnen gedijen. De partij streeft naar gelijke kansen voor eenieder, ongeacht de woon- of verblijfplaats. Vandaar dat zij decentralisatie hoog in het vaandel draagt. Zij ziet graag dat moeders en hun gezinnen de ondersteuning krijgen die zij verdienen en dat ze kunnen bloeien in hun eigen omgeving.

De BEP wil ook van deze gelegenheid gebruik maken om alle verpleegkundigen en verzorgden te feliciteren met de dag der verpleging. Het is immers de dag waarop aan deze groep bijzondere aandacht wordt geschonken. De bijdrage van de moeders die in de zorg de gemeenschap dienen met hun kennis, kunde, attentie en geduld, is van onschatbare waarde. Uw daden roemen u.

Vandaag, lieve moeders en zij de die rol van moeder vervullen, is Moederdag en de BEP wil u bedanken en laten weten dat u waardevol, geliefd en onmisbaar bent.

De partij wenst alle moeders alsook verpleegkundigen en verzorgenden een stralende dag toe gevuld met liefde, vreugde en momenten van waardering.
Advertenties

Sunday 19 May
Saturday 18 May
Friday 17 May