Man na 8 maanden in kraag gevat voor aanrijden kind
24 Sep, 04:53
foto


Acht maanden nadat automobilist A.L. (46) een 9-jarig meisje had aangereden, is aangehouden door de politie van het bureau Livorno. De verdachte werd een aantal keren op zijn woonadres opgespoord, zonder het gewenste resultaat. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte A.L. door de politie in verzekering gesteld.

A.L. heeft in januari het kind aan de Slagbalstraat in het ressort Livorno aangereden. Na de aanrijding stapte de man uit zijn voertuig om te kijken wat er met het slachtoffertje was gebeurd, maar toen de ouders van het meisje ter plekke arriveerden, reed hij weg zonder achterlating van zijn gegevens.

De doorrijder deed vrijdag niets vermoedend het politiebureau aan voor het inwinnen van informatie. Hij werd daarbij herkend door de wetsdienaren, die hem direct in de boeien sloegen, meldt de politie Public Relations. 

Inmiddels heeft hij toegegeven het meisje te hebben aangereden. Uit de administratie is gebleken dat het rijbewijs van de A.L. reeds enige tijd was ingevorderd en dat hij niet mocht deelnemen aan het verkeer. Ook het voertuig waarmee hij het slachtoffertje had aangereden, heeft hij verkocht.


Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May