Chinese topdelegatie nodigt ABOP/PL uit voor tegenbezoek
25 Aug, 03:41
foto
De Chinese topdelegatie in gesprek met de leiding van ABOP/PL. De politieke partijen willen de banden met elkaar verstevigen.


Een Chinese topdelegatie onder leiding van Cai Xiujun vicevoorzitter People’s Political Consultative Conference en de ambassadeur van China in Suriname, hebben een bezoek gebracht aan de ABOP/PL top, onder leiding van vicepresident Ronnie Brunswijk. De voorzitter van de delegatie heeft de politieke leiding uitgenodigd voor een bezoek aan China.

Brunswijk bedankte de delegatie voor de komst en wil de samenwerking met de Chinese regeringspartij verdiepen en verbreden. Paul Somohardjo, voorzitter van Pertjajah Luhur gaf aan dat dit bezoek een unieke kans is om de band met de diaspora van China te versterken.

De ABOP/PL heeft al goede banden met de diaspora van Afrika, Indonesië, India en Nederland, maar wenst graag het contact met alle diaspora te versterken om zo de ontwikkeling van Suriname versneld ter hand te nemen.

De ABOP/PL delegatie bestond verder uit de ministers David Abiamofo, Bronto Somoharjo, Uraiqit Ramsaran en Dinotha Vorstwijk.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May