Voetganger omgekomen bij aanrijding; dader doorgereden
04 Jul, 17:28
foto


De voetganger B.S. (57) is maandag aan de Martin Luther Kingweg door vermoedelijk een zwarte personenauto aangereden. De autobestuurder is hierna doorgereden en liet het slachtoffer in hulpeloze toestand achter. Per ambulance werd de gewonde afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, alwaar hij kort na aankomst het leven liet.

Bij aankomst van de politie van Livorno ter plekke werd het verkeersslachtoffer dat niet aanspreekbaar was, liggend op zijn buik langs de weg aangetroffen. Uit het voorlopige onderzoek is aan de hand van camerabeelden geconstateerd dat B.S. de Martin Luther Kingweg overstak en daarbij werd geschept door een zwarte personenauto. De automobilist stapte na het ongeval enkele meters verder uit, begaf zich naar het slachtoffer, rende terug naar zijn voertuig en reed vervolgens met verhoogde snelheid door naar de richting van Paranam.

Aan de hand van eerder gedane aangifte eerder die dag waarbij werd aangegeven dat een manspersoon, werd vermist, werd de zoon van de vermiste opgeroepen zich aan te melden op het politiebureau. Bij het tonen van een foto van het slachtoffer, bleek de vermiste man dezelfde persoon te zijn als het verkeersslachtoffer op de foto die door de politie is gemaakt. De familie werd in kennis gesteld van de aanrijding met dodelijke afloop en werd de voetganger geïdentificeerd als te zijn B.S.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van B.S. ter obductie door de politie in beslag genomen. Aan de aanhouding van de doorrijder wordt gewerkt. Het onderzoek in deze zaak zal worden overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Paramaribo, meldt de politie Public Relations.

De politie doet een beroep op de doorrijder, zich aan te melden bij het politiebureau Livorno. Verder wordt op de gemeenschap het beroep gedaan om alle informatie die kan leiden tot het achterhalen van deze doorrijder door te spelen via het alarmnummer 115, de gratis tip lijn 179 of aan de politie van voormeld politiebureau op de telefoonnummers 481941 of 483400.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May