Reactie op: De Republiek Suriname als rechtsstaat!
10 Dec 2022, 14:34
foto


Nadat ik geïnformeerd ben geworden door de heer Melvin Linscheer, die door mij met name in het hoger aangehaalde artikel werd genoemd m.b.t. zijn rol in een affaire t.a.v. de verdachte Joël Martinus meer bekend als Bordo, heb ik persoonlijk de video d.d. donderdag 1 december 2022 beluisterd, waarbij de vicepresident de kwestie als een politieke kwestie besprak.

Doordat ik uit verschillende persberichten de conclusie heb getrokken dat de mededeling van de vicepresident “over langer dan twee jaren”  betrekking had op de kwestie van Bordo die betrokken zou zijn (of als verdachte werd gezien) bij een gecompliceerde misdrijf, was het voor mij verder duidelijk dat zowel de vicepresident als de president langer dan twee jaren op de hoogte waren van dit misdrijf, zonder dat verder actie werd ondernomen.

Doordat mijn conclusie verkeerd was is de uitkomst van mijn bewering ook onjuist. Gelukkig maar. Derhalve bied ik mijn verontschuldiging aan, aan zowel de vicepresident als de president en de veiligheidsadviseur van de president. Het artikel “De Republiek Suriname als rechtsstaat”  mag als niet verzonden (geschreven) worden beschouwd.

Eugène van der San

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May