One wrong doesn’t make the other right!
30 Nov, 10:53
foto


Ik lees verscheidene reacties online van kortzichtigen die aangeven dat het ordinaire dansen cultuur is en laat de studenten genieten. Hoe kortzichtig moet je wel zijn om dit gedrag op school toe te laten. Wangedrag is wangedrag. Daar ordinair dansen niet daarbij stopt en verdere maatschappelijke gevolgen heeft, blijkt al te vaak bij de Amerikaanse paternity programma’s . Hoe vaak komt het voor dat een jonge dame haar kind(eren) niet kan verzorgen en op zoek gaat naar de biologische vader voor financiële steun.  Hoe vaak komt het voor dat zo’n dame 5, 10 tot zelfs 15 mannen voor Lauren Lake’s Paternity Court sleept, maar de DNA testen geven aan dat geen van deze mannen van wie ze de gezichten dan wel namen heeft onthouden de vaders zijn.

Een reactie die ik las was het volgende: “Al tientallen jaren wordt er min of meer op deze manier geshowd op vrijwel alle openbare feestjes en in discotheken door personen van alle etnische groepen, zonder uitzondering. Het enige verschil is dat het niet gefilmd wordt of online wordt geplaatst. Ik vind daarom de afkeuring misplaatst en ook hypocriet. De samenleving zou namelijk eerder geschokt moeten zijn door het immorele en wangedrag van politici”.

De schrijver heeft volledig gelijk wanneer hij het heeft over de politici. Des te meer als ik denk aan de bankdirecteur die van seksueel molest door meerdere vrouwen beschuldigd is en niet eens 1 dag op non-actief is gezet. De man mag nog bankdirecteur spelen en vrij en blij vrouwelijk personeel betasten. Over dit soort zaken heeft de schrijver absoluut gelijk.  Waar de schrijver wel in de fout gaat is het ordinair dansen op school goed proberen te keuren. One wrong doesn’t make the other right!

Ook op social media proberen anderen het ordinair dansen goed te praten, maar ze gaan anders piepen wanneer hun moeder, partner, geliefde, dochter daar bezig is te dansen. Ook dan gaan ze hypocriet gedrag vertonen. Ordinair dansen leidt uiteindelijk tot gevechten, jaloezie, haat, zelfmoord en moord, omdat niet alle aanwezigen van dat feest het appreciëren. Denk u zelf na waarom. De afgelopen jaren zijn toch veelvuldig gevechten van leerlingen en studenten gefilmd en op social media geplaatst. MinOWC schijnt het probleem niet te kunnen oplossen  en dan moeten we ordinair dansen op school ook nog gaan toelaten als het aan sommige FB critici ligt. Laat het duidelijk zijn: Geen enkele samenleving houdt stand als wangedrag toegestaan wordt.

Let wel: Rome is het machtigste land geweest in de historie van de mensheid. Rome is door geen enkel land verslagen. Rome is toch  ten onder gegaan vanwege interne decadentie, moreel verval en wangedrag. Wanneer wij wangedrag (drugs, gevechten, ordinaire dansen enz) ook op school gaan toestaan, dan houdt het op. Als ordinair dansen op school niet voorkomen kan worden, moet men het organiseren van dansen op school verbieden. Laat de school maar sportactiviteiten en cook-outs organiseren.

Een leerkracht van een 6e klas (8ste leerjaar) schreef mij het volgende: “Een  keertje hadden we een feest georganiseerd in 1 van de klassen. Ze hadden zo danig gedanst, dat we na afloop, toen we bezig waren met opruimen een maandverband hebben gevonden”.

Ricky Stutgard

Advertenties

Monday 30 January
Sunday 29 January
Saturday 28 January