ABOP belooft 'Texas' binnenkort te verrassen
27 Jun, 07:25
foto
ABOP-voorzitter, vicepresident Ronnie Brunswijk, spreekt het publiek toe tijdens een wijkvergadering in ressort Munder. (Foto's: René Gompers)


De buurt ‘Texas’ aan de Devisbuitenweg te Charlesburg, zal “heel binnenkort” verrast worden door de overheid. Dit heeft minister Dinotha Vorswijk van  Grondbeleid en Bosbeheer (GBB) aangekondigd tijdens een ‘meet and greet’ vergadering in het ressort Munder. Vorswijk is zelf opgegroeid in ‘Texas’. Bewoners van Devisbuitenweg hebben op de bijeenkomst een lijst met wensen ingediend die hun leven moet verbeteren.

De aanwezigen zijn behalve voorzitter Ronnie Brunswijk toegesproken door Assembleeleden, en enkele ministers. Voor Vorswijk was het een bezoek aan de oude buurt. “Men zegt dat ik eruit ben gegaan en tot nu toe niets van me heb laten horen,” haalt ze tijdens haar toespraak aan. “Ja, ik ben in Texas opgegroeid.” Ze deelt mee dat ze bezig is om ‘Texas en omgeving’ in kaart te brengen.

Minister Dinotha Vorswijk van GBB.

“Dus heel binnenkort, samen met de vp, met de Assembleevoorzitter, gaan we verrassingen brengen voor Texas.” Ze geeft aan dat de partij niet wacht tot de verkiezingen om iets te doen voor de achterban. “We zijn er om te luisteren naar jullie, zodat we de problemen nu al kunnen aanpakken,” deelt ze mee.

Aan partijleider tevens vicepresident Ronnie Brunswijk, is een lijst met problemen die de bewoners van Devisbuiten opgelost willen hebben; grondbeschikkingen, wateroverlast, elektrificatie, aanleg van watertoevoerbuizen voor SWM, straatverlichting, bezanden van de wegen, betegelen van een straat, een overheidscrèche in de omgeving, Bazokaarten, een sportaccommodatie voor Devisbuiten, plaatsen van drempels op bepaalde wegen.
Advertenties

Thursday 11 August
Wednesday 10 August
Tuesday 09 August