Gerechtelijk vooronderzoek in 3-voudige moord
28 May, 04:47
foto


De rechter-commissaris (rc) heeft een aanvang gemaakt met een gerechtelijk vooronderzoek naar de moord op Rohitas Sital, Cedric Tertullien en Shawn Stolk. Als onderdeel van dit onderzoek zal een gerechtelijke plaatsopneming plaatsvinden door de rc aan de Edmundstraat.

In een pand aan de Edmundstraat zijn de drie mannen vermoord. Tijdens het gerechtelijk vooronderzoek zullen de verdachten en getuigen worden gehoord.

De drie slachtoffers zijn in juli 2021 in een uitgebrande Ford Ranger aan de Noordpolderdam aangetroffen. De politie heeft niet lang geleden op het erf van slachtoffer Sital, munitie, wapens, delen van wapens, 70.000 euro, US$ 22.000, een regenjas met het opschrift: politie, en een Iphone opgegraven.

5 verdachten zijn in beeld gebracht, 2 zijn intussen aangehouden. Advocaat Maureen Nibte verleent rechtsbijstand aan Yorinde W., een van de verdachten. Er zijn ook 4 voertuigen geïdentificeerd waarvan sterk het vermoeden bestaat dat ze zijn ingezet om het misdrijf te plegen. 3 auto's zijn al in beslag genomen, de vierde (nog) niet, omdat deze is doorverkocht. Het voertuig is wel doorzocht.

Advertenties

Tuesday 05 July
Monday 04 July