NDP vraagt geen vergunning aan; houdt zich aan protocollen
22 Feb 2022, 01:53
foto


De Nationale Democratische Partij  (NDP) heeft voor de manifestatie die zij zaterdagmiddag in Ocer houdt geen vergunning aangevraagd. Partijwoordvoerder Ricardo Panka geeft de verzekering aan haar leden, sympathisanten en aan de samenleving dat zij zich streng en verantwoordelijk zal houden aan de covid protocollen.

Partijvoorzitter Desi Bouterse heeft voor woensdag een ontmoeting in de binnenstad gepland. Hij zal ook een bezoek brengen aan de Centrale Markt. Donderdag houdt de partij een persbijeenkomst en informatie verstrekken over de activiteit van zaterdag, zegt Panka. Op 25 februari 'Dag van Vernieuwing en Bevrijding', worden er kransen gelegd bij het Revoplein, waarna Bouterse een toespraak zal houden.

Het doel van de manifestatie van zaterdag is om de regering een duidelijk signaal te geven over de huidige slechte economische situatie in het land. "Dit zal ertoe moeten leiden dat de regering haar huidig desastreus beleid, drastisch ombuigt en verandert", licht Panka toe.

"De NDP is van mening dat de armoede om zich heen grijpt, dat de criminaliteit ernstige vormen aanneemt, dat nepotisme verheven is tot beleid, het financieel veel slechter gaat en dat het volk enorm lijdt onder deze omstandigheden".  De NDP blijft erbij dat ze de covid protocollen kan handhaven zaterdag. Zij doet een beroep op haar leden en bezoekers om zich als zodanig te gedragen.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May