Zonder vergunning zal politie optreden tegen NDP
21 Feb 2022, 00:54
foto


Als de Nationale Democratische Partij (NDP) voor 26 februari geen vergunning heeft voor een massabijeenkomst in Ocer, zal de politie optreden. Dit heeft de politiecommissaris Orlando Jacott zondag geantwoord op een vraag over de protestactie de de NDP organiseert zaterdag.

Uit het gehele land worden de NDP-structuren gemobiliseerd om massaal naar Ocer te komen. Het samenscholingsverbod is opgevoerd van 10 naar 50 personen. Jacott merkte op dat meestal er een gesprek komt met de districtscommissaris en organisaties over te houden bijeenkomsten. Evenementen die kunnen zorgen voor massa-besmettingen zijn verboden.

De NDP is van plan haar krachten te tonen en de regering een krachtig signaal te geven om het beleid om te buigen. Er wordt al enige tijd in stad en land gemobiliseerd. In diverse districten zijn er bijeenkomsten belegd met structuren voor een maximale opkomst.

NDP-woordvoerder Ricardo Panka om een reactie gevraagd, zegt aan Starnieuws dat in een later stadium de partij zal reageren op deze kwestie.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May