Vrouw overleden aan letstels aanrijding
18 Jan, 13:44
foto


Chaldrica Ramkisoon (75) is maandag in het ziekenhuis overleden. Het slachtoffer was op vrijdag 14 januari door een bus aangereden aan de Maagdenstraat. De politie van het bureau Centrum trof de vrouw met zware verwondingen aan haar hoofd op de weg aan.

Onderzoek wees uit dat de bus reed over de Maagdenstraat. Bij het beschrijven van een rechtse bocht naar de Knuffelsgracht werd de vrouw, die vanuit de Heiligenweg de weg overstak, door de bus aangereden. Met de ambulance werd het slachtoffer in kritieke toestand afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Ramkisoon werd ter verpleging opgenomen op de afdeling Intensive Care alwaar zij op 16 januari het leven liet.

Het rijbewijs van de buschauffeur die niet onder invloed van alcohol verkeerde is door de politie ingevorderd. Het ontzielde lichaam van is in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen, meldt de Public Relations van de politie. Ramkisoon is de tweede verkeersdode dit jaar.
Advertenties

Saturday 28 May
Friday 27 May
Thursday 26 May