Man doodgebloed na verwonding (update)
15 Aug 2021, 16:06
foto


Een Braziliaan is vanochtend doodgebloed in Paramaribo. Hij was kort daarvoor beroofd door zes personen. De Braziliaan zocht na de beroving hulp. Hij rende tegen het venster van een woning op en liep verwondingen aan zijn rechterarm op. Hij bloedde dood op de plaats.

De Braziliaan was samen met een vriend. Zij namen een taxi aan de Wilhelminastraat om naar een bar aan de Prinsessestraat te gaan. In de taxi zaten de chauffeur, een man en een vrouw. De chauffeur stemde toe de Brazilianen te vervoeren, maar reed op den duur een andere richting op.

De chauffeur bracht de Brazilianen naar de achterzijde van Ephraimszegen waar drie andere mannen stonden te wachten. De chauffeur, de twee inzittenden (een man en een vrouw) en de drie andere mannen overrompelden de Brazilianen. Zij stalen de spullen van de slachtoffers die daarna kans zagen weg te rennen.

Een van de slachtoffers rende voor hulp en sprong tegen het venster van een woning aan de Faisalweg. Hij liep verwondingen aan zijn rechterarm op en bloedde dood. Zijn vriend rende ook weg en vroeg om hulp aan een militair in de omgeving. De politie ging naar de plaats en trof de doodgebloede Braziliaan aan van wie een tas is gestolen door de criminelen. Ook de vriend werd aangetroffen van wie een telefoon is gestolen. De vriend zou zijn geslagen aan zijn borst.

Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May