Afdeling Rijbewijzen past dienstverlening aan
08 Jul 2021, 11:36
foto
De afdeling Rijbewijzen van het Korps Politie Suriname heeft de diensttijden aangepast om lange rijen te voorkomen.


De afdeling Rijbewijzen van het Korps Politie Suriname heeft maatregelen genomen tegen de mensonterende toestanden die waren ontstaan. In een persbericht van Public Relations wordt uitgelegd dat door de afgelopen lockdown perioden het niet mogelijk is geweest om rijbewijzen te verstrekken en te verlengen alsook andersoortige diensten te verlenen.

Op grond hiervan is er ter voorkoming van lange rijen besloten om de samenleving tegemoet te komen, door met ingang van maandag 12 juli de dienstverlening aan te passen. Van maandag tot en met zaterdag zal er van 07.30 uur tot en met 12.00 uur uitsluitend afgifte van rijbewijzen plaatsvinden.

De overige zaken zoals verlengingen, aanvraag duplicaten, rijtoestemmingen, internationale rijbewijzen en andere zaken geschieden dan van maandag tot en met vrijdag vanaf 13.00 uur tot en met 16.30 uur. Deze maatregel zal slechts voor drie  maanden geldig zijn.

Aan de gemeenschap wordt gevraagd om bij aankomst gebruik te maken van de markeringen van 1.5 m voor het gebouw en zich verder te houden aan de Covid-19 maatregelen.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May