Brenda van Daal directeur van Huize Ashiana
15 Apr, 10:34
foto
Het zingen van het volkslied. Minister Uraiqit Ramsaran van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (m), maandag in Huize Ashiana. (Foto: CDS)


Brenda van Daal is maandag aangesteld als directeur van Huize Ashiana. Minister Uraiqit Ramsaran van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (Sozavo) heeft samen met directeur Melitia Sentilia van Sociale Zaken, op deze dag ook het nieuwe bestuur van de Stichting Beheer en Exploitatie Bejaardentehuizen (SBEB) geïnstalleerd. Van Daal neemt de plaats in van interim-manager Christien Alspeer.

Ramsaran stelde dat het belangrijk is dat de seniorenburgers hun oude dag op een goede wijze doorbrengen. Huize Ashiana is in dit verband niet meer weg te denken uit de samenleving. Het tehuis levert naast huisvesting, ook kwalitatieve verpleging en zorg, meldt de Communicatie Dienst Suriname (CDS). “U stapt in de rijdende trein. Het is geen makkelijke taak om leiding te geven aan een verzorgingsinstituut. Het vergt veel moed, inzet en vooral in deze tijd heel veel creativiteit”, aldus Ramsaran.

Van Daal beaamde dat er heel veel uitdagingen zijn. Zij benadrukte dat zij samen met het bestuur en het personeel bergen zal verzetten om Huize Ashiana tot verdere hoogtes te brengen.

Het nieuwe bestuur van de SBEB bestaat uit voorzitter, Erny Landveld en leden: Moejinga Aboikoni-Linga (Sozavo), Ritesh Dhanpat,(Volksgezondheid), Johannes Aviankoi, (Algemene Bond van Personeel), Lonita Djojotaroeno-Berika en Widiawatie Sitaram.
Advertenties