Elfjarige jongen is 5e verkeersdode 2021
13 Jan 2021, 18:18
foto


Djuraino Pinas (11) is gisteren omgekomen bij een verkeersongeval op de kruising van de Mawakabo- en de Verlengde Frederikshoopweg. De tiener is aangereden door een personenauto, waarvan de chauffeur na de aanrijding is doorgereden.

Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat vier minderjarige jongens over de Mawakaboweg liepen komende vanuit de richting van Welgedacht C en gaande in die van de Nieuw Weergevondenweg. De personenauto kwam van de tegengestelde richting. Ter hoogte van pandnummer 60 aan de Verlengde Frederikshoopweg staken de jongens de weg over en zagen plotseling een auto voor zich.

Drie van de tieners konden zich in veiligheid brengen. De elfjarige Djuraino werd geraakt door de auto en werd ongeveer 50 meter verder meegesleurd. De jongen was op slag dood, zegt de afdeling Public Relations van de politie. De autobestuurder heeft zich nog niet aangemeld bij de politie. Het lijk van het slachtoffer is in beslag genomen. In de twee weken van dit jaar zijn er al 5 verkeersdoden gevallen.
Advertenties