Man laat leven na aanrijding
23 Oct, 20:28
foto


Welfen Losai  (45) is donderdagavond in het ziekenhuis overleden. Hij werd diezelfde avond, omstreeks tien over zeven, in de Zwartenhovenbrugstraat, ter hoogte van het Molenpad, door een personenauto aangereden. De politie trof het slachtoffer met zwaar lichamelijk letsels op het wegdek aan. Per ambulance werd hij afgevoerd naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis alwaar hij enkele uren later overleed.

De autobestuurder (44) gaf aan dat hij over de Zwartenhovenbrugstraat reed. Hij kwam vanuit de richting van de Nieuwe Haven en reed richting Gemenelandsweg. Hij zag de voetganger plotseling midden op de rijbaan. Hij kon niet voorkomen dat hij de man aanreed, ondanks dat hij krachtig afremde. De automobilist is in het bezit van een Guyanees rijbewijs en een rijtoestemmingsbewijs van Suriname. Deze documenten zijn, hangende het onderzoek, door de politie ingevorderd.

Het ontzielde lichaam van Welfen Losai is in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen door de politie. Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Paramaribo, meldt de politie Public Relations. 
Advertenties