Verdachte na een jaar in de kraag gevat
22 Oct, 12:57
foto


Na ruim een jaar is Stephano J. door de Dienst Nationale Veiligheid aangehouden. Deze verdachte werd geruime tijd gezocht door de politie. Hij wist al die tijd uit handen van de politie te blijven, die vaker zijn woonadres heeft aangedaan. 

Zijn kompaan is op 8 oktober 2019 aangehouden en is reeds veroordeeld. De veroordeelde moet een gevangenisstraf van drie jaren uitzitten. Stephano J. en zijn kompaan hebben het afgelopen jaar in de Duisburglaan een tas met geld uit de auto van een vrouw gestolen. De aangeefster parkeerde haar voertuig voor de inrit van haar woning waarna zij uitstapte om haar poort open te maken. Haar tas met een geldbedrag was in het voertuig.

Stephano J. en zijn kompaan zagen toen hun kans schoon om de tas met geld uit de auto weg te nemen. De vrouw zag wat er gebeurde en wilde deze dieven beletten om weg te gaan met haar tas. Zij werd echter op de grond gestoten waarna de criminelen de benen namen. Kort na hun daad gelukte het de politie van het bureau Flora om de kompaan van Stephano J. aan te houden, meldt de politie Public Relations. 
Advertenties