8 criminelen aangehouden voor diefstal gouden sieraden
18 Oct, 12:35
foto


De politie heeft 8 verdachten aangehouden afgelopen week voor onder andere deelneming aan een criminele organisatie, diefstal door middel van geweldpleging  en medeplichtigheid aan diefstal door middel van geweldpleging. Vier mannen hebben op 4 oktober een roofoverval gepleegd in de juwelierszaak, gevestigd nabij de kruising van de Gompert- en Jamaludinstraat.

Een gemengd team van de politie bestaande uit leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo, Kapitale Delicten en het Arrestatie Team heeft de aanhouding verricht. De criminelen hebben een groot aantal gouden sieraden uit de etalagekasten gestolen, nadat zij het glas van de kasten kapot hadden geslagen. De criminelen vluchtten vervolgens weg in een personenauto.

De acht verdachten die zijn aangehouden zijn: Chamiel, W. (53), Rivaldo, M. (21), Elton, S. (20), Ramon, D. (45), Maikel de J. (30), Jerwien, K. (34), Cyrill O.(36) en Dino, P. (34). Het voertuig waarmee de daders het strafbaar feit hebben gepleegd is achterhaald en in beslag genomen alsook een deel van de gestolen sieraden, meldt de politie Public Relations. 
Advertenties