Verkeerslichtenportaal Van 't Hogerhuysstraat verwijderd
17 Oct 2020, 00:58
foto
Het verkeerslichtenportaal Van 't Hogerhuysstraat is aangereden door zwaar materieel. Het portaal wordt verwijderd om reparaties te kunnen verrichten. (Foto: OW/CDS)


Het ministerie van Openbare Werken demonteert het verkeerslichtenportaal op de hoek van de Van ’t Hogerhuysstraat en de Slangenhoutstraat. De constructie is door aanrijdingen maandag en donderdag zwaar beschadigd. De werkzaamheden zijn vrijdagavond 21.00 uur tijdens de lockdown gestart en duren tot en met zaterdagochtend 5.00 uur. 

De portaal-constructie is door de aanrijding dusdanig beschadigd geraakt, dat het acuut gedemonteerd dient te worden voor het herstel van de constructie, meldt het ministerie via de Communicatie Dienst Suriname. 
 
Het ministerie attendeert de gemeenschap erop dat er bij het portaal op de aangegeven locatie een doorrijhoogte van 4.60 meter geldt. Bestuurders van vrachtwagens en zwaar materieel dienen hiermee rekening te houden ter voorkoming van schade aan overheidseigendommen. De hoogte van voertuigen inclusief lading is conform het rijbesluit 1957 gesteld op 3.80 m.
Advertenties

Saturday 20 April
Friday 19 April
Thursday 18 April