NDP doet voorlopig niet mee aan protestacties
24 Sep 2020, 01:13
foto


De NDP-leiding deelt mee dat de partij voorlopig aan geen enkele actie zal meedoen. Er is voor vrijdag tot een protestactie opgeroepen door Stefano 'Pakittow' Biervliet. Hij protesteert onder andere tegen de verhoging van de brandstofprijzen. 

De NDP zegt kennisgenomen te hebben van de diverse oproepen op social media, waarbij burgers worden opgeroepen om deel te nemen aan een protestmanifestatie op vrijdag 25 september. De partij zegt vanaf de transitie van de regeermacht steeds aangegeven te hebben dat de regering de ruimte moet krijgen om haar werk te doen, waarbij de NDP dit beleid en de ontwikkelingen kritisch zal volgen. 

"De recente maatregelen van de regering treffen ons sociaal maatschappelijk incasseringsvermogen als samenleving. De partij zal echter niet deelnemen aan deze protestmanifestatie en doet een dringend beroep op haar leden om de ontwikkelingen vooralsnog af te wachten. Ondertussen roepen wij van de NDP de regering op om niet voorbij te gaan aan de signalen van ontevredenheid," zegt de partij in een verklaring. 
Advertenties

Tuesday 23 April
Monday 22 April
Sunday 21 April