Mario Merhai, nieuwe CEO bij Assuria NV
21 Jul 2020, 01:54
foto
Mario Merhai, de nieuwe hoofddirecteur van Assuria NV.


Mario Merhai (49) is per 16 juli benoemd tot Chief Executive Officer van de Assuria Groep. Hij heeft de fakkel overgenomen van Armand Achaibersing die minister is geworden van Financiën. Merhai is sinds 1 juli 2017 lid van de hoofddirectie en bekleedde tot zijn benoeming de functie van Chief Financial & Risk Officer. Hij is sinds 1997 werkzaam bij Assuria en heeft de afgelopen 23 jaren diverse functies bekleed binnen het bedrijf.

Tot het directieteam zijn Gerry Liauw Kie Fa en Charissa Profijt-Lim A Po toegetreden als respectievelijk Chief Financial Officer en Chief Risk Officer, meldt het bedrijf. Van het directieteam maken verder deel uit: Rishie Parbhudayal, Chief Operations Officer/Directeur en Petty Mahabiersingh, Chief Legal & Human Resources Officer/Adjunct-directeur. 

De nieuwe CEO zegt dat de focus van het directieteam zal zijn verdere verbetering van de dienstverlening en service aan de klant en het verder versterken van het financieel fundament van het bedrijf. Hij is ervan overtuigd dat Assuria met dit directieteam voldoende beslagen is om te bewerkstelligen dat de groei wordt gecontinueerd en dat de ontwikkeling naar een leidende, moderne Caribische verzekeraar succesvol kan plaatsvinden.

De Assuria Groep is actief als verzekeraar en institutionele belegger in Suriname en heeft daarnaast ook operaties in Trinidad & Tobago, Guyana, St. Maarten en op enkele eilanden in het oostelijk deel van het Caribisch gebied. In totaal werken er meer dan 400 mensen voor de Assuria Groep; de omzet van de Groep bedraagt ruim SRD 742 miljoen en het balanstotaal is ruim SRD 2,5 miljard.
Advertenties

Tuesday 03 October
Monday 02 October
Sunday 01 October