Dr- en rr-leden Wanica beëdigd
03 Jul, 06:41
foto
De regionale vertegenwoordigers van Wanica zijn beëdigd door minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling. (Foto: NII)


Leden van de districts- en ressortraden (dr en rr) in Wanica zijn donderdag beëdigd. Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling riep de regionale vertegenwoordigers op om niet in de schaduw te blijven. In bepaalde districten kennen de mensen de lokale vertegenwoordigers niet eens. Hij wees hen erop dat ze een belangrijke rol vervullen in de besluitvorming van hun district. 

Na de installatie van 20 van de 21 dr-leden, zijn nog 113 ressortsraadsleden (rr) voor Wanica beëdigd door de districtscommissarissen Audrey Hankers (Wanica Zuid-Oost) en Wedprekash Joeloemsingh (Wanica Zuid-West). Een dr-lid dat afwezig was, wordt op een later tijdstip beëdigd. De beëdigingsceremonie vond plaats in het Wanica Sport Complex, meldt het ministerie via het Nationaal Informatie Instituut. 

Minister Dikan drukte de nieuwe lokale volksvertegenwoordigers op het hart om zich in te zetten voor het werk dat ze op zich genomen hebben. De bewindsman heeft onderstreept dat het decentralisatieproces voortgang moet vinden. De huidige regering heeft veel werk verzet op dit gebied, en dat moet worden voortgezet om het proces naar grotere hoogten te brengen. 


Tuesday 11 August
Monday 10 August
Sunday 09 August