PL wil burgers tegemoet komen met heropening hoofdwinkel
28 Jun, 02:55
foto
Pertjajah Luhur opent later op de dag haar hoofdwinkel bij het partijgebouw te Beekhuizen.


Pertjajah Luhur (PL) zal zondag haar hoofdwinkel op het partijterrein te Beekhuizen heropenen. Voorzitter  Paul Somohardjo, geeft zegt dat hiermee invulling wordt gegeven aan het sociale aspect van de partij. Er was een pauze ingelast in afwachting op de formele uitslag en het bindend verklaren van de verkiezingsresultaten. De roep naar goedkope basislevensmiddelen is heel groot onder de burgers. 

De samenleving is heel hard getroffen door de Covid-19 maatregelen, waarbij ook de prijzen in de winkels voor de eerste levensbehoeften drastisch zijn verhoogd. Somohardjo geeft aan dat, gezien de huidige omstandigheden, de PL alles in het werk stelt om de burgers tegemoet te komen door de producten iets goedkoper te verkopen dan in de winkels. De goederen zullen op basis van de inkoopprijs verkocht worden. Wat voor de partij telt, is dat het leed van de burgers enigszins wordt verlicht in deze financieel moeilijke tijd.

Somohardjo geeft aan dat de hoofdwinkel ook zal fungeren als distributiecentrum. Geleidelijk aan zal gekeken worden om wederom de PL-eenheidscentra in de verschillende districten te bevoorraden en toegankelijk te maken voor eenieder. De bedoeling is dat de politieke partij in afwachting op stabilisatie van de valutakoersen opnieuw met importeurs zal onderhandelen over de bevoorrading van haar eenheidscentra. 

Behalve levensmiddelen kan men bij de hoofdwinkel ook terecht voor groente en fruit. Somohardjo zegt hiermee een afzetmarkt te creëren voor landbouwers die hun producten niet kwijt kunnen. De markten zijn al enige tijd gesloten. 

Advertenties

Friday 25 September
Thursday 24 September
Wednesday 23 September