Covid-19: Finabank geeft uitstel van betaling aan klanten
16 Mar 2020, 05:12
foto


Finabank NV zal haar klanten in aanmerking laten komen voor uitgestelde betaling als ze kunnen aantonen dat hun reguliere kasstroom door de gevolgen van het Covid-19 virus in gedrang is gekomen. Dit geldt voor alle klanten van de bank, verduidelijkt algemeen directeur Eblein Frangie tegenover Starnieuws. 

In verband met de toename van besmettingen met het Covid-19 coronavirus wereldwijd, is de bank genoodzaakt om maatregelen te treffen ter bescherming van haar personeel en de klanten. Vanaf vandaag is de bank geopend van 8.00 uur tot 15.00 uur en is op de zaterdag gesloten. 

De bank adviseert de klanten om hun bankzaken zoveel als mogelijk giraal te verrichten. Alleen wanneer het noodzakelijk kunnen klanten de bank bezoeken. "Indien u een bezoek aan de bank noodzakelijk acht, zullen er maximaal 5 klanten per keer worden binnengelaten. Voor het betreden van de bank wordt u gescreend. Indien u ziekteverschijnselen vertoont, wordt u niet toegelaten tot de bank," maakt de financiële instelling bekend. 


Advertenties

Wednesday 06 December
Tuesday 05 December
Monday 04 December