Buschauffeur ingesloten voor ernstige mishandeling man
19 Jan, 19:46
foto


Buschauffeur Jimmy D. (27) is door de politie van Uitvlugt na afstemming met het Openbaar Ministerie ingesloten. Hij wordt ervan verdacht een jongeman vreselijk te hebben toegetakeld.

De politie kreeg de melding van Command Center dat een man langs de weg was aangetroffen, badend in zijn bloed. Op de plek troffen de wetsdienaren de man aan die op dat moment niet aanspreekbaar was. Hij werd per ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp alwaar hij is opgenomen op de afdeling Intensieve Zorg. Een broer van de gewonde man die op de plek werd aangetroffen, gaf alleen de naam van het slachtoffer door en weigerde verder de politie te woord te staan.

Het slachtoffer werd in de ziekeninrichting bezocht en verklaarde aan de politie dat hij door een buschauffeur is mishandeld, waarna deze hem uit de bus zette. Jimmy D. wist zich enkele dagen uit handen van de politie te houden. Bij opsporingen werd hij niet aangetroffen. Uiteindelijk meldde de buschauffeur zich bijgestaan door zijn advocaat aan, waarna hij werd ingesloten.

De verdachte heeft tegenover de politie verklaard dat het slachtoffer in beschonken toestand plaatsnam in de bus. Verder nam hij zijn mobiel weg en bij confrontatie daarmee moest hij slagen van het slachtoffer incasseren. De twee geraakten volgens de verdachte in een gevecht, waardoor het slachtoffer gewond is geraakt, meldt de politie Public Relations. 
Advertenties

Saturday 29 February
Friday 28 February
Thursday 27 February