Schutter die twee mannen verwondde, gearresteerd
12 Jan, 12:28
foto


Donovan M. (24) alias Petja, die geschoten zou hebben op twee mannen aan de Herman Steinberg- en de Bolletriestraat, heeft zich aangemeld bij de politie van bureau Nieuwe Haven.  Hij is aangehouden en in verzekering gesteld. Het wapen is nog niet terecht. Donovan beweert dat hij het vuurwapen kwijt geraakt heeft. Het gaat om een illegaal vuurwapen.

Jurgen S. (29) en Brain B. (18) werden neergeschoten door een man die voorbij reed in een personenauto. Uit het politie onderzoek is tot nu toe naar voren gekomen, dat de twee slachtoffers vermoedelijk niet het doelwit waren van Donovan  M. maar een man bekend als Koba. Donovan M. en Koba hebben een dag eerder gevochten op dezelfde straathoek te Abra Broki.  

De volgende dag, 9 januari, zaten de twee slachtoffers in gezelschap van Koba toen Donovan M. in een auto voorbij reed en het vuur opende. Koba wist zichzelf in veiligheid te brengen en is ondergedoken. Jurgen en Brain werden respectievelijk geraakt in hun rug en in hun halsstreek. Zij werden per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht, alwaar zij medische hulp kregen.

Dezelfde dag achterhaalde de politie de auto waaruit geschoten was. Het voertuig werd aangetroffen en in beslag genomen op een woonadres in de Jow Jjowstraat, meldt de politie Public Relations. 

Advertenties

Monday 25 May
Sunday 24 May
Saturday 23 May