VHP blij met opkomst eerste ressortvergadering Tamanredjo
11 Jan, 04:13
foto
De VHP heeft voor het eerst zelfstandig vergaderd in ressort Tamanredjo. De partij is blij met de opkomst en heeft veel nieuwe leden verwelkomd.


De VHP heeft haar eerste zelfstandige ressortvergadering gehouden vrijdagavond in het ontspanningscentrum van Krama te Tamanredjo in het district Commewijne. Uit diverse hoeken van Tamanredjo, het grootste ressort in Commewijne, dat zelfstandig een zetel kan leveren. De partij zegt bijzonder tevreden te zijn met de opkomst en de aanmelding van nieuwe VHPers. De VHP heeft altijd te Tamanredjo haar Front en Nieuw Front partners ondersteund. Ze is blij met de transformatie van de partij.

VHP voorzitter Chan Santokhi zei verrast te zijn met de opkomst en bedankte de organisatoren ervoor. Hij vroeg een warm applaus voor de in grote getale opgekomen nieuwe VHP’ers. Hij heeft er geloof in dat met de grote olievondst, het volk begint te begrijpen dat zijn natuurlijke hulpbronnen in beheer dient te worden gegeven aan eerlijke, oprechte en integere leiders. 

De afgelopen negen jaren is benadrukt dat deze regering de belangen van het land niet behartigt "want u bent ernstig verarmd, en daarin moet verandering komen". Santokhi deelde mee dat op 18 januari een politieke manifestatie zal worden gehouden. "Wij gaan het Surinaamse volk en de internationale gemeenschap laten zien dat dit Surinaamse volk serieus bezig is om verandering te brengen. Wat ik nu hier zie, zal Tamanredjo alleen, met meer 1000 man aan deze politieke manifestatie deelnemen.Het is nu tijd om de regering over te nemen, het is tijd voor een tweede brug tussen Commewijne en Paramaribo, het is tijd om Tamanredjo te laten groeien naar een volwaardige stad net als mijn geboortedorp Lelydorp, a ten doro", zei Santokhi. 

Ondervoorzitter Asiskumar Gajadien benadrukte dat goed en integer bestuur de basis is voor de ontwikkeling. "Je kan veel geld hebben, veel olie, veel goud, maar if bun tiriman no de, wo tan pina". Hij gaf aan dat de Orange Movement ervan overtuigd is dat elke Surinamer een goede toekomst tegemoet gaat, als de mensen goede keuze zullen maken op 25 mei 2020. Verschillende personen uit ressort Tamanredjo hebben het woord gevoerd op de bijeenkomst. 
Advertenties

Monday 25 May
Sunday 24 May
Saturday 23 May