Digicel stunt met perceel voor klant
14 Nov, 04:44
foto
Latoya Dawsa gaat naar een Classico in Spanje. (Foto's: René Gompers)


Digicel bestaat op 29 november 12 jaar en zal aan één van haar klanten een perceel geven. “Win wan dyari in a nyun yari” luidt de promo voor het perceel van 446 vierkante meter met een waarde van US$ 20.000 op Suri Village 3 te Paramaribo-Noord. Het perceel dat in februari 2020 gewonnen kan worden, is onderdeel van de Digicel kerstpromotie waarbij 11 klanten de kans krijgen om een jaar lang gratis data te winnen. Maar op de ‘verjari dey’ zelf is er voor alle klanten een verrassing kondigt Eugenie Haynes, hoofd marketing van Digicel aan.

De kerstpromotie en de viering van het 12-jarig bestaan is woensdagmorgen gelanceerd in Workspaces Su aan de Heerenstraat. Na de persconferentie zijn aan Latoya Dawsa, winnaar van de vakantiepromotie, twee KLM-tickets uitgereikt voor een Classico in Spanje volgend jaar maart. Dawsa is erg blij. “Mi lob' Barcelona en mi masra lob' Madrid,” geeft de Lionel Messi-fan aan. Nu mogen ze beiden naar Spanje om hun favoriete ploegen “live” te zien. De hoofdprijzen van de promoties, de voetbalwedstrijd en een perceel zijn resultaten van een onderzoek dat Digicel onder haar klanten heeft verricht, deelt Haynes mee. Surinamers zijn gepassioneerd door voetbal, eten en dansen, gaf het onderzoek aan.

“We hebben ook onderzocht wat men het liefst voor kerst wil en dat is een perceel of een huis. Dat is de kerstwens van de meeste mensen,” deelt Haynes mee. “De nood is hoog,” vervolgt ze. “Volgens ons onderzoek zijn er tussen de 18.000 en 20.000 mensen die graag een eigen huis willen. Sommigen hebben het geld wel, maar hebben het onderpand niet waar de bank om vraagt.” Digicel en Intervast Suriname gaan samenwerken om die droom van minstens één persoon waar te maken. Om mee te doen moeten de klanten vanaf SRD 30 aan beltegoed opwaarderen. Hoe meer, hoe meer kansen.

Anders dan voorgaande jaren zal Digicel geen groot concert organiseren om de jaardag te vieren. “We gaan in plaats daarvan met het geld een aantal sociale projecten uitvoeren,” deelt Haynes mee. “We gaan samen iets doen met stichting Amor Vitae, daarnaast gaat het Digicel-personeel projecten uitvoeren in ziekenhuizen en koken voor daklozen,” illustreert ze. “We hebben een verrassing voor alle onze klanten op 29 november.” Wat de verrassing inhoud is niet uit Haynes te halen. Ze geeft ook geen hint.

René Gompers

Wednesday 12 August
Tuesday 11 August