Twee vrouwen gedood door roekeloze bestuurder
10 Nov, 18:37
foto


Twee vrouwen zijn zaterdag omgekomen op het rijwielpad van de Indira Gandhiweg. Een terreinwagenbestuurder kwam aangereden over het rijwielpad en haalde de stilstaande lijnbus vanuit de linkerzijde in alwaar op dat moment de twee vrouwen stonden. Deze hoogst roekeloze autobestuurder heeft Ashawatie Manglie gehuwd Wazier (52) en Denise Noordzee (56), aangereden en is doorgereden. Hij ramde ook nog een elektriciteitsmast.

Manglie raakte zodanig gewond dat zij ter plaatse overleed; terwijl Noordzee dezelfde morgen in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo overleed door de opgelopen letsels, meldt de politie Public Relations. 

Uit het politioneel onderzoek is naar voren gekomen, dat de twee slachtoffers voetgangers waren die op het rijwielpad van de Indira Gandhiweg, naast een stilstaande lijnbus stonden. Ze stonden te praten met de lijnbuschauffeur die in de bus zat. 

De terreinwagen is zaterdag door de politie gevonden en in beslag genomen in het belang van het onderzoek. De bestuurder van dit voertuig is voortvluchtig en wordt opgespoord door de politie. De ontzielde lichamen van de  slachtoffers zijn in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie door de politie in beslag genomen.