VSMB-bestuur neemt afstand van bericht over RL-Group
10 Oct, 12:37
foto


De Vereniging van Surinaamse Melk Boeren (VSMB) distantieert zich van een bericht dat via de Federatie van Surinaamse Agrariërs (FSA) is verspreid over de RL-Group uit Israël.  De VSMB is lid van de FSA. Vernomen wordt dat een bestuurslid het logo en brievenhoofd van de organisatie misbruikt heeft om zijn eigen mening te ventileren. 

Reactie bestuur VSMB
Het dagelijks bestuur van de Vereniging van Surinaamse Melk Boeren (VSMB) distantieert zich van het bericht dat verschenen is op Starnieuws op woensdag 9 oktober over de deal met de Israëlische RL Group. Het bestuur van de organisatie kan zich niet terugvinden in de woordkeuze in dit bericht. 

Het bestuur heeft ook nimmer consent gegeven aan wie dan ook om dit bericht namens de organisatie naar de pers te sturen. Hoewel de organisatie zich wel zorgen maakt over de sector en de ontwikkelingen, met name rond de komst van de RL Group uit Israël, wenst het bestuur van de VSMB vooralsnog geen beschuldigingen te uiten richting beleidsmakers.

Wel zal de VSMB de ontwikkelingen nauwlettend volgen en hoopt dat zaken, zoals onlangs besproken met de minister van LVV spoedig hun beslag zullen krijgen en dat de Surinaamse boeren minimaal op dezelfde mogelijkheden en faciliteiten mogen rekenen als buitenlandse investeerders.  

Het bestuur van de VSMB,
De voorzitter, Edmond Blufpand
Advertenties

Thursday 20 February
Wednesday 19 February
Tuesday 18 February