Bee: ABOP reageert niet op misleidende berichten NDP
19 Jul 2019, 06:36
foto
ABOP-topper Marinus Bee


ABOP-topper Marinus Bee zegt dat zijn partij als strategie heeft om niet te reageren op misleidende berichten, zoals de NDP heeft gelanceerd. Volgens de NDP zouden meer dan 200 ABOP'ers overgelopen zijn naar de paarse partij. Penningmeester van de NDP, Rossellie Cotino zei in een filmpje dat het om 300 mensen gaat. "De president had aangekondigd dat hij een lijst had van hoeveel leden van de ABOP overgelopen zijn, maar wij hebben geen enkele afschrijving gezien," zegt Bee om een reactie gevraagd aan Starnieuws. 

"Ik denk dat dit een reactie is op het feit dat vele NDP'ers de overstap naar ons maken, maar onze strategie is om geen publiciteit aan te geven, maar natuurlijk weten ze dat wel. Ik roep alle ABOpers op om niet te trappen in deze misleidende informatie. Wij weten wel dat er armoede is en dat mensen soms naar een baan of perceel gaan zoeken en achter de NDP aanrennen, maar er kan nooit gesproken worden van ontwikkeling, terwijl je in armoede leeft," stelt Bee. 

"We gaan verder, ze zien de groei van de ABOP en dat is storend in de ogen van de tegenstander. Wij blijven de kiezers bewust maken om te kiezen voor de ABOP in plaats van de partij die ons naar een koers van SRD 8 heeft gebracht, een staatsschuld van bijna SRD 25 miljard. Er is een ongekende werkloosheid onder de beroepsbevolking, maar de NDP kiest voor pakketten in plaats van duurzame ontwikkeling," zegt Bee. 
Advertenties

Wednesday 02 December
Tuesday 01 December
Monday 30 November