Man aangehouden met 3 kilogram cocaïne
16 May, 15:08
foto


Oerifride S. (27) is aangehouden met 3 kilogram cocaïne in de auto. Het Arrestatie Team heeft in samenwerking met het Directoraat Nationale Veiligheid de verdachte aangehouden en overgedragen aan de Narcotica Brigade. Informatie bereikte  de inlichtingen diensten van de politie en het directoraat dat Oerifride alias ‘Rasta’ vanuit Paramaribo drugs zou vervoeren naar Frans-Guyana.

Op basis van de uitgewerkte informatie is door het Arrestatie Team een algehele verkeerscontrole gehouden in het district Commewijne. Op een bepaald moment verscheen Oerifride S. in een auto ter plaatse. Het voertuig werd door hem bestuurd en hij was alleen.

Er werd een onderzoek verricht in de auto en onder de achterbank werd iets meer dan 3 kilogram cocaïne aangetroffen en in beslag genomen. Daartoe gevraagd verklaarde de man dat de cocaïne  niet van hem was maar van iemand anders. Wie die persoon is kan of wil hij niet duidelijk aangeven.

De drugverdachte Oerifride S. en het voertuig  zijn overgedragen aan de Narcotica Brigade voor verder onderzoek. Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld voor overtreding van de Wet Verdovende Middelen, meldt de politie Public Relations. 

Friday 10 April
Thursday 09 April
Wednesday 08 April