Politie geeft namen doodgeschoten slachtoffers vrij
06 May 2019, 09:55
foto


Dennis Groenveld (49) en de 19-jarige Cadisha Prika zijn zondagavond op het terrein van pompstation On the Run, op de hoek van de Wilhelminastraat en de Cornelis Jongbawstraat, doodgeschoten. Het Command Center van de politie kreeg de melding omstreeks tien over tien in de avond binnen en schakelde de nodige politiediensten in.

Uit het voorlopig politie onderzoek is gebleken dat Groenveld en Prika zich bevonden op de parkeerplaats van het pompstation. Groenveld zat in de open laadbak van de wagen, terwijl Prika dichtbij Groenveld naast de wagen stond.

Een personenauto moet de parkeerplaats zijn opgereden en toen de auto dichtbij Groenveld en Prika was, moet vanuit dat voertuig op hen zijn geschoten met een vuurwapen, meldt de politie Public Relations. Daarna reed de personenauto met hoge snelheid weg. Niet lang na het schietincident werd een personenauto op een terrein te Paramaribo noord aangetroffen die hoogstwaarschijnlijk in brand is gestoken.

De politie vermoedt dat er een verband bestaat tussen het schietincident en de hoogstwaarschijnlijk in brand gestoken personenauto. 

De ontzielde lichamen van Groenveld en Prika zijn hangende het onderzoek door de politie in beslag genomen na afstemming met het Openbaar Ministerie.
Advertenties

Wednesday 29 November
Tuesday 28 November
Monday 27 November