JCI Suriname trots op senator Max Apapoe
05 Jul 2017, 22:54
foto
JCI senator Max Apapoe


Junior Chamber International (JCI) Suriname, is trots op Max Apapoe, die onlangs in Dominicaanse Republiek unaniem is gekozen tot de 16e president van de Associatie van JCI senatoren van de Amerika’s en het Caribisch Gebied (ASAC). Het is de eerste keer dat een senator uit Suriname leiding mag geven aan deze organisatie.

De doelstelling van ASAC is om door vriendschap, ondernemerschap en cultuur de relatie met de lidlanden verder te verstevigen. Door inhoud te geven aan het jaarplan 2017-2018, wordt ook een bijdrage geleverd aan het teweegbrengen van positieve verandering in de wereldgemeenschap.

Senator Max Apapoe heeft voorafgaand aan zijn verkiezing tot president van ASAC de JCI Suriname Senaat voorgezeten gedurende de periode 2012-2016. Onder zijn leiding is de succesvolle 8e ASAC Encounter in augustus vorig jaar in Suriname gehouden. Hij vervult nu een leidende rol bij de organisatie van de 9e ASAC Encounter die van 23 t/m 27 augustus 2017 wordt gehouden op Curaçao.

JCI is een internationale organisatie voor jonge mensen tussen 18 en 40 jaar en heeft als voornaamste doel het ontwikkelen van leiderschapskwaliteiten door gespecialiseerde trainingen. In Suriname is deze organisatie sinds 1960 actief. In de loop der jaren zijn zes afdelingen opgericht. Aan leden die de organisatie naar grotere hoogte hebben getild, wordt erkentelijkheid bewezen door het toekennen van het erelidmaatschap oftewel het senaatschap. De senatoren zijn verenigd in JCI Suriname Senaat dat sinds 2012 aangesloten is bij de ASAC.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May