Surinder Bissesar heeft leiding nieuw bestuur NIS
05 Mar 2016, 10:13
foto
Minister Faizal Abdoelgafoer met het nieuwe bestuur van het Nationaal Indoor Stadion. (Foto: Sport en Jeugdzaken)


Surinder Bissesar heeft de leiding van het nieuwe bestuur van het Nationaal Indoor Stadion (Anthony Nesty Sporthal). Minister Faizal Abdoelgafoer heeft het nieuwe bestuur geïnstalleerd. Dit bestuur heeft de taak om samen met het management van NIS te werken aan innovatieve ideeën om het stadion te rehabiliteren en commercieel te draaien.

“Er moeten verschillende mogelijkheden bekeken worden, want voor de jongeren moet het stadion makkelijk toegankelijk zijn. Laten we niet wachten op middelen van de overheid, maak gebruik van creatieve ideeën om het zaakje draaiende te houden," zei Abdoelgafoer.

In het bestuur hebben verder zitting Paltan Niresh (Sport en Jeugdzaken), Meriam Asodanoe (Sport en Jeugdzaken), Robert Sohadi (Financiën), John Lansdorf (Openbare Werken), Tisha Doekhie (Sport en Jeugdzaken) en Raynell Oord (Onderwijs Wetenschap & Cultuur).
Het bestuur is door manager Marc Adriaans ingelicht over de uitdagingen die hem te wachten staat. Met de installatie van dit nieuwe bestuur is de eerste stap gezet om de accommodatie te verfraaien en aan te pakken waar nodig, zegt het ministerie.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May