First Lady nu beschermvrouw van Lotjeshuis
30 Jul 2014, 08:00
foto
First Lady van Suriname, Ingrid Bouterse-Waldring, aanvaardt de functie van beschermvrouw van het Lotjeshuis. (Foto: Bureau van de First Lady)


Het Lotjeshuis, een opvanghuis voor verwaarloosde en ondervoede kinderen tussen 0 en 5 jaar, heeft de First Lady van Suriname, Ingrid Bouterse-Waldring, sinds kort als beschermvrouw. Vorige week ondertekende Bouterse-Waldring het document waarin zij de functie aanvaarde.

De leiding van het tehuis had de First Lady benaderd met het verzoek om beschermvrouw te worden. Bij het bezoek aan het opvanghuis gaf zij de kinderen een ‘gezond zakje’ met onder meer yoghurt, fruit en sap. Het tehuis kreeg verder een gasfornuis en een wasautomaat.

Bouterse-Waldring is beschermvrouw van meerdere groepen en organisaties. Landelijk is zij bezig met verschillende sociale initiatieven. De focus is gericht op vrouwen, senioren burgers, jongeren en kinderen. Zij is tevens de trekker van het Early Head Start Project genaamd ‘Bun Funderi’ met als doel om de ‘Early Childhood Development’ in Suriname te stimuleren, meldt het Bureau van de First Lady.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May