75-jarige man vermoord te Welgedacht A (update)
23 Feb 2014, 08:57
foto


Een 75-jarige man te Welgedacht A aan de Anakokostraat is in zijn woning dood aangetroffen. Het ontzielde lichaam heeft een barstwond. De politie vermoedt dat er sprake is van roofmoord. Het slachtoffer was aan handen en voeten gebonden. De man was marktverkoper. In de ochtend, kwart over zes, werd ontdekt dat de man om het leven is gebracht.

De voorlichting van de politie deelt mee dat een zoon het ontzielde lichaam van zijn vader heeft ontdekt. In het huis trof de politie het ontzielde lichaam aan van de 75-jarige Hiladhenpersad Baboelal. Hij was vast gebonden en gekneveld en zijn lichaam vertoonde sporen van stomp geweld.

Baboelal woonde alleen. Hij verkocht landbouwproducten op de markt samen met zijn zonen. Toen zijn zonen hun vader niet op de zondagmarkt zagen, zijn zij aan huis bij hem gegaan en ontdekten het misdrijf. De crimineel of criminelen zijn de woning binnen gedrongen na forcering van het diefijzer en een deur van de woning. Het is nog niet bekend wat uit het huis is weggenomen.
Advertenties