Ernst en Breeveld op één lijn over 92.7 FM Gold
02 Jul 2013, 06:00
foto


Borger Breeveld, vergunninghouder van 92.7 FM Gold, en Technical Director Roberto Ernst zijn op één lijn. Zij hebben maandag met elkaar afgestemd over de koers van het radiostation. Breeveld heeft programmamaker Guillermo Samson meegedeeld dat zijn zondagse talkshow niet door de beugel kan. Samson mag het programma niet meer verzorgen, want Breeveld kan de verantwoordelijkheid hiervoor niet dragen als vergunninghouder.

Ernst zegt aan Starnieuws dat in een vroeg stadium Breeveld al bij hem aan de bel had getrokken. "Wat dat betreft, zitten we op dezelfde lijn. Als de vergunninghouder graag bijstelling, dan wel verandering wil in het programma, moeten wij als medium ons ook aan de vergunningsvoorwaarde houden", zegt Ernst.

Anders aanpakken
De Technical Director merkt op dat hij zich op diverse punten van kritiek over de wijze waarop Samson bezig was, kan terugvinden. Ernst vindt dat enkele zaken inderdaad anders konden worden aangepakt in het programma. Hij heeft Samson daar ook op gewezen. "In ieder geval gaat alles op de gebruikelijke wijze verder met Radio FM GOLD, zoals wij 2,5 jaar geleden in alle rust in de ether zijn gekomen", zegt Ernst. "Alleen de 'talkshow' in de huidige verpakking, ligt er voorlopig uit. Wij gaan zaken natuurlijk grondig evalueren, en op korte termijn doorgaan met de verdere invulling van onze programmering".

Een aantal programma's komt voor eind 2013 nog op de zender, maar het format van elk programma moet absoluut passen in het concept van FM GOLD.
"Daarnaast worden de programma's ook toevertrouwd aan zeer gekwalificeerde personen. Radio FM GOLD gaat nog harder werken, om steeds het beste te presenteren aan haar publiek", belooft Ernst.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May