Slachtoffer getuigt over 'verkrachting' door bonuman
08 Oct, 17:11
foto


Op de rechtszitting van maandag heeft een jongedame verklaard hoe Jeffrey K., een bonuman, seksuele handelingen met haar heeft gepleegd. De verdachte hield het slachtoffer voor dat ze nog veertien dagen te leven had en vervolgens dood zou gaan. Jeffrey K. hield haar voor dat hij haar zou kunnen redden. Hij gaf haar toen een drankje en ze moesten samen bidden. Daarna heeft ze seks met hem bedreven, ondanks ze dat zelf niet wilde.

Het slachtoffer dacht in eerste instantie dat de seksuele handelingen onderdeel was van de heling en ging daarom akkoord. De volgende dag vertelde ze de familie en haar vriend over wat haar overkomen was. Haar vriend had haar geadviseerd om naar de bonuman te gaan, nadat haar gedrag was veranderd. Ze voelde zich steeds duizelig en was niet in staat normaal te functioneren.

Op 26 september ging ze met haar moeder, broer, vriend en twee familieleden van haar vriend naar de bonuman. Hij gaf haar een drankje en ze raakte in trans in bijzijn van haar familie. Het slachtoffer werd door Jeffrey K. naar een andere ruimte gebracht, terwijl haar familie achterbleef. Hij bleef ongeveer een half uurtje met haar in die ruimte.

Jeffrey K. verklaarde dat het drankje gemaakt was van citroengras en lemmetje. Op 4 november zal deze zaak verder worden behandeld.

Monday 20 January
Sunday 19 January
Saturday 18 January